Σύνδεση

Ταυτότητα Ιστότοπου

Ο ιστότοπος www.ergasiako-basket-chania.gr αναπτύχθηκε από την εταιρεία Multimedia Center AE με σκοπό την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων.

Η ενημέρωση του ιστότοπου σχετικά με οποιαδήποτε πληροφορία για τα πρωταθλήματα όπως πρόγραμμα αγώνων, αποτελέσματα, βαθμολογίες, ανακοινώσεις κτλ., γίνεται εθελοντικά από μέλη των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα. Αν και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης, για τυχόν λάθη εκ παραδρομής που αφορούν το πρόγραμμα των ομάδων και τα αποτελέσματα, ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία MSC που υποστηρίζει τεχνικά τον ιστότοπο ή η ομάδα εθελοντών που συνεισφέρει στην ενημέρωση του.

Το επίσημο πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες ανακοινώνονται ΠΑΝΤΑ από το Δήμο Χανίων.

Για την υποστήριξη της λειτουργίας σε τεχνικό επίπεδο αλλά και τον εμπλουτισμό του με περισσότερα λειτουργικά χαρακτηριστικά, ο ιστότοπος www.ergasiako-basket-chania.gr δέχεται χορηγούς.

Για τυχόν σχόλια, απορίες, επισημάνσεις, παρατηρήσεις και ότι άλλο αναφορικά με τη λειτουργία του ιστότοπου για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Χανίων, μπορείτε να επικοινωνείτε σύμφωνα με τα ακόλουθα στοιχεία:

Multimedia Center AE - Forthnet Shop Χανίων
Περίδου 10, 73135, Χανιά
Τηλ: 28210 88447
Email: info@ergasiako-basket-chania.gr
http://www.msc.gr/